Everything Everywhere – De grootste mobiele netwerkfusie ooit

Alles overal belooft een van zijn soort te zijn. In wat kan worden gezien als een van de grootste fusies ooit in de mobiele geschiedenis van het Verenigd Koninkrijk, zal de fusie tussen Orange-T-Mobile resulteren in een enkele provider voor meer dan 30 miljoen van de mobiele klanten in het Verenigd Koninkrijk. Dit maakt het niet alleen beroemd, maar geeft het ook veel verantwoordelijkheid. Het feit dat de fusie voortkomt uit een ambitieus plan om het mobiele netwerk radicaal te veranderen, is zeer merkbaar.

Wat heeft het in petto voor de gemiddelde mobiele gebruiker?

Om te beginnen zal deze fusie leiden tot eenvoudig schakelen tussen Orange- en T-Mobile-netwerken als en wanneer vereist door een van zijn klanten zonder extra kosten. Dit betekent, gratis, dat u meer dan het dubbele van de dekking krijgt dan ooit tevoren. Je kunt door het land dwalen en zeker een sterk signaal hebben, waar je ook bent!

Daarnaast wil Everything Everywhere ook de hele mobiele netwerkomgeving nieuw leven inblazen door de beste gebruikerservaring te bieden door een betere dekking, snelheden, bereik en zelfs bruikbaarheid. De omvang van de diensten zal duidelijk een enorme impuls krijgen. Bovendien betekent het nieuwe bedrijf ook dat bestaande klanten van een van de services gratis sms-berichten kunnen verzenden en naar het andere netwerk kunnen bellen. Dus, als T-mobile Pay As You Go-gebruikers naar de Orange Pay Monthly-gebruiker bellen, dan zijn er geen extra belkosten meer dan die worden gegeven in het T-mobile plan Pay As You Go, dat de gebruiker gebruikt.

Plannen voor tal van andere service-upgrades en totale connectiviteitsopties worden het komende jaar opgesteld. De CEO van het nieuwe bedrijf heeft zich gericht op een ‘multinet’ wereld waar de samenvloeiing van verschillende netwerken leidt tot onmiddellijke toegang tot alles wat de gebruiker wil, overal. Het persbericht ging over een complex systeem van verweven netwerken die mobiele, draadloze en vaste technologie├źn samenbrengen.

De services zijn ingesteld om de 5e van de volgende maand te starten. Het bedrijf is echter al een tijdje geleden in juli ontstaan. “Everything Everywhere” zal zeker nieuwe records instellen door de gebruiker alles te bieden, overal.