Geavanceerd technologienetwerk – 3 mobiele netwerken

3G is een technologie die netwerkoperators in staat stelt een grotere netwerkcapaciteit te bereiken en mobiele gebruikers een breder spectrum van geavanceerde diensten aan te bieden via de verbeterde spectrale efficiëntie. Diensten zoals breedband draadloze gegevens en draadloze telefonie via het hele gebied worden beschikbaar gesteld op een mobiele telefoon.

In de technologie en standaarden van mobiele telefoons is de derde generatie mobiele standaarden 3G ontstaan. De International Telecommunication Union ITU heeft de normen vastgesteld voor het International Mobile Telecommunications Program met de naam IMT-2000.

3 de leider van 3G

3 is een lid van de wereldwijde groep van Hutchison Whampoa. Het is een van de grootste buitenlandse investeerders van Australië en biedt werk aan meer dan 200.000 mensen in 54 landen. Dit reikt onder het 3 merk uit met zijn diensten aan meer dan 12 miljoen klanten in Australië en Europese landen. 3 is het eerste mobiele 3G-netwerk in Australië dat blijft groeien.

Breedbandzone van 3

Een heel scala van diensten is beschikbaar voor klanten, zoals videobellen, spraakoproepen, mobiel breedband, berichtenuitwisseling met video’s en video’s, Instant Messenger, e-mail, voicemail en sms en videomail. 3’s mobiele breedband naar de meeste delen van Sydney, Brisbane, Adelaide, Perth, Melbourne, Gold Coast en Canberra. Steden als Geelong, Warribee en Camppbelltown zijn ook toegevoegd en het groeit constant. De snelheid f breedband varieert afhankelijk van de zone waarin de gebruiker zich bevindt. Een aantal andere factoren bepalen ook de werkelijke snelheid en andere mogelijkheden van de apparaten en de exacte locatie van het gebruik van de klant en het netwerk. Klanten van 3 kunnen videogesprekken voeren met iedereen op 3 en 3G-netwerken in Australië of daarbuiten. In Australië kost videobellen hetzelfde als een nationale spraakoproep.

Oude mobiele telefoons recyclen

3 ondersteunen sterk Mobile Muster, het officiële recyclingprogramma voor de mobiele industrie. De oude mobiele telefoons, accessoires en batterijen kunnen in de Mobile Muster-recyclingslang worden gedeponeerd, zodat het milieu wordt beschermd tegen vervuiling.

Innovatieve planningsoplossingen

3, een voorstander van open communicatie werkt samen met gemeenschapsgroepen en raden om problemen aan te pakken met betrekking tot het milieu, de gezondheid en visuele aspecten van communicatieapparatuur. Ze zijn toegewijd aan het opbouwen en voeden van hun netwerken om te voldoen aan de relevante veiligheidsnormen en wettelijke vereisten. Het heeft meer dan 2300 nationale netwerksites ingezet met behoud van de principes van open communicatie en overleg en toekomstige netwerken zouden deze inspanningen voortzetten.