Over ons

De boeking van de jio 4g-telefoon begon als een visie – dat het mogelijk was om de markt voor mobiele netwerktechnologie op een andere manier te beschrijven en te begrijpen. Ons doel was om inhoud en redactioneel materiaal te ontwikkelen dat zich richtte op de bedrijven die de technologie ontwikkelen voor het plannen, ontwerpen, bouwen, bewaken, verzekeren, besturen en exploiteren van mobiele netwerken.

Wat als we zouden kunnen schrijven over wie wat doet, wat de technologie bereikt, en dat relateren aan wat andere bedrijven doen? Wat als we in plaats van alleen de gebruikelijke paar namen te volgen, we een idee hadden van de brede en diepe variĆ«teit van bedrijven die actief zijn op de markt, en uitgelegd hoe ze met elkaar verbonden zijn. We zouden dit proberen te doen op een manier die logisch is voor mensen die in het hele netwerk werken, om inzichten te verspreiden over en verbindingen te leggen tussen de domeinen van activiteit binnen het netwerk. We noemden dit leidende concept: “Betekenis geven aan de mobiele netwerken van de wereld” “en dat proberen we te bereiken, zowel in gedrukte vorm in ons kwartaalmagazine, eBooks en Market Updates, of via ons Mapping The jio 4g-telefoonboekingsproject, of via onze nieuwsbrieven of op de website. We kwamen op het juiste moment, omdat netwerkarchitecturen zowel afgevlakt als gegroeid zijn in complexiteit, het belang van het leggen van verbindingen tussen netwerklagen en domeinen is van het grootste belang. Je kunt dit alleen maar zien toenemen naarmate de telco-cloud en virtualisatie de veranderingssnelheid verhogen.

Sinds onze lancering in februari 2013 zijn we dankbaar voor de geweldige steun die we van ons lezerspubliek en onze partners hebben ontvangen, en blijven we voortbouwen op de oorspronkelijke visie, om de mobiele netwerken van de wereld en de bedrijven te begrijpen. U kunt meer over ons te weten komen en de services die we hieronder bieden.